Regisztráció

Digitális aláírás

A köznyelvben sokszor digitális aláírásnak nevezett elektronikus aláírással bárhol és bármikor pár kattintással hitelesíthetjük a szerződéseket. A technológia ezen kívül lehetővé teszi, hogy jelentősen csökkentsük a kiadásainkat. Az okiratot aláírhatjuk akár több személlyel közösen és időbélyeggel is elláthatjuk, így meg tudjuk mondani az aláírásunk pontos keltezését.

Ismerd meg ezt a forradalmi megoldást!

Regisztrálok
Digitális aláírás egyszerűen
Az Európai Unió összes országában elfogadott digitális aláírás
Digitális aláírás mobilon

Mi az a digitális aláírás?

Az elektronikus aláírás olyan jogerővel rendelkező eljárás, amellyel az aláíró hitelesíti a dokumentumot. Számtalan területen felhasználhatjuk, többek közt szerződések, számlák vagy akár adóigazolások hitelesítésére is.

Az Európai Únióban az eIDAS (Electronic Identification, Authentication and Trust Services) rendelet szabályozza a digitális/elektronikus aláírások alkalmazását.

Az aláírás legfőbb jegyei a következők:

  • egyedi (csak az aláíró használhatja),
  • azonosítja az aláírót,
  • az adatokat csak az aláíró alkalmazza,
  • garantálja a dokumentum sérthetetlenségét.

A digitális aláírás legfőbb típusai

Az általunk tanúsítvánnyal ellátott „minősített elektronikus aláíráson” kívül, amelyet biztonságos hitelesítést létrehozó eszközzel generálunk, más típusok is léteznek. A „minősített tanúsítványon alapuló fokozott biztonságú” technológia esetében például nem szükséges chip- vagy intelligens kártya.

A „fokozott biztonságú” eljárás esetében sem speciális eszköz, sem személyes azonosítás nincs előírva. A dokumentum változtatásainak nyomonkövetése viszont itt is elengedhetetlen. Végül az „egyszerű digitális aláírás” esetében nincs szükség szoftverre, személyes azonosításra vagy tanúsítványra, ellenben joghatással se rendelkezik.

A felhasználási lehetőségek sokszínűsége

Szerződések és megállapodások

A minősített aláírás tökéletes szerződések megkötéséhez, valamint meghatalmazások és teljesítési igazolások hitelesítéséhez.

Pénzügyi tranzakciók

A technológia megkönnyítheti az adóbevallást, számlázást és bizonylatolást. Emellett online is elindíthatja a fizetési meghagyásokat.

Cégbejegyzés és egyéb céges ügymenetek

A digitális aláírás készítése hatalmas segítséget jelenthet a cégbejegyzésben és egyéb cégeljárási folyamatokban.

Hogy működik pontosan?

A digitális aláírás létrehozásához számos segítséget találhatsz az Útmutatókban.

1
Regisztrálj ingyenesen a Flintsign oldalán
2
Ezt követően meg kell erősítened a regisztrációdat emailen keresztül
3
Utána vásárold meg elektronikus aláírásodat
4
Ha ez megvan, lépj be a videóazonosítási folyamatba
5
Ezután hozd létre InfoCert fiókodat (ez szolgál aláírásod hitelességéül)
6
Kész! Jöhet az első elektronikus aláírás

Digitális aláírás a FlintSign csapatától

Ingyenes regisztráció pár kattintással

A teljes regisztrációs folyamat abszolút ingyenes, a hitelesítési szolgáltatást pedig most rendkívül kedvezményes áron vásárolhatod meg! Emellett szeretnénk a lehető legkényelmesebbé tenni számodra a vásárlási folyamatot, így munkanapokon 9 és 17 óra között videóazonosítással azonosíthatod magad. Innentől kezdve már néhány kattintással hitelesítheted is a dokumentumot.

Jogerős digitális aláírás

„Minősített elektronikus aláírást” állítunk ki, amely jogi értelemben a legerősebb bizonyító erejű digitális aláírás. Bizalmi szolgáltatónk, az InfoCert S.p.A. egy nemzetközi viszonylatban is elismert vállalkozás, amely számára a megbízhatóság az egyik legfontosabb szempont. A hitelesítés megfelel az elDAS rendeletének, így az EU teljes területén elfogadott.

Költséghatékonyság és rugalmasság

Ezzel a technológiával nemcsak a nyomtatáson (festék, papír), de a postai költségeken is spórolhatsz. Emellett a környezetkímélő megoldással korlátlan számú aláírás és időbélyeg elhelyezésére lesz lehetőséged. Az írásképet egyedileg alakíthatod, szabadon átméretezheted és áthelyezheted a fájlon.

Hitelesítés több üzleti partnerrel

Nálunk egyetlen kattintással akár több üzleti partnert is hozzáadhatsz a listához. A hitelesítés teljes folyamatát nyomon követheted és értesítést kapsz, ha Te vagy a következő a „sorban”. Semmi szükség arra, hogy minden egyes ügyfeleddel személyes találkozzatok, hiszen csak egy gombnyomás, és kész a hitelesítés.

Vásárolj minősített elektronikus aláírást nálunk most bevezető áron!
50.000 HUF + ÁFA
Regisztrálok