Regisztráció

Elektronikus aláírás cégeknek

Számos helyzet adódik, amikor cégvezetőként gyorsan kell sok dokumentumot aláírnod, vagy épp papírmentesen szeretnéd a céget képviselni. Ha erre keresel megoldást, akkor a FlintSign a te megoldásod! Gyors, hatékony és költségkímélő elektronikus aláírás cégeknek - ez a Flintsign.

Regisztrálok
Elektronikus aláírás cégeknek
Elektronikus aláírás cégeknek időbélyeggel

Elektronikus aláírás: cégeknek

Minden szervezetben hatékonyabbá tehetők a folyamatok a digitális aláírás használatával. Cégjegyzésre, cégképviseletre jogosultak számára különösen fontos, hogy rendelkezzenek e-aláírással, hiszen bárhol, bármikor szükség lehet rá.

Az elektronikus aláírás egy jogerővel rendelkező eljárás, amely során ugyanolyan módon aláírható és hitelesíthető a dokumentum, mint a papíralapú aláírás esetén. Könnyebb és egyszerűbb megoldást kínál, mivel nem kell hozzá személyesen megjelenni, csupán egy kattintás, és a dokumentum máris kész.

Cégek számára kiváló lehetőség a folyamatok automatizálására, a papírmentes és fenntartható iroda kialakítására, illetve a költséghatékonyság megteremtésére.

Milyen dokumentumok esetén van szükség elektronikus aláírásra egy cégen belül?

  • Kimenő és bejövő számlák esetén
  • Számviteli bizonylatok esetén
  • Bérjegyzékek, jövedelemigazolások esetén
  • Szerződések, megállapodások esetén
  • Hiteles másolatok készítésénél
  • Pályázatoknál
  • Cégbejegyzésnél
  • Bármilyen elektronikus dokumentum esetén, amelyet a cégvezető aláírása hitelesít
Dokumentum aláírása elektronikusan

Mi szerepel az elektronikus aláíró tanúsítványban?

Cégképviseletre jogosultként kétféle formában is kérhető e-aláírás.

Egyszerű tanúsítvány

Ez esetben csak az aláíró neve, esetleg e-mail-címe szerepel a tanúsítványon. Ez a megoldás olyan esetekben jó választás, amikor több cégben is jogosult vagy cégképviseletre, és nem szeretnél mindegyikhez külön e-aláírást létrehozni. Az aláíró személy jogosultságát a cégjegyzék alapján ellenőrizheti a fogadó fél.

Szervezeti tanúsítvány

A szervezeti tanúsítványon szerepel az aláíró és a cég neve, illetve az aláíró titulusa is. Ezáltal az aláíró személye könnyedén beazonosítható, továbbá azonnal látszik, hogy az adott cég képviseletében járt el.

Minősített elektronikus aláírásunk az eIDAS rendeletnek megfelelően az Európai Unió teljes területén érvényes, és biztonságos megoldást nyújt. Ha most megvásárolod, akkor kedvezményes áron juthatsz hozzá, és 3 évig korlátlanul használhatod az időbélyeggel együtt.

Integráld az elektronikus aláírást a meglévő rendszereidhez is!
Az elektronikus aláírások integrálása a belső rendszerekbe és folyamatokba rendkívül hasznos lépés lehet a vállalkozások számára, amely jelentősen megkönnyítheti és felgyorsíthatja az üzleti folyamatokat. Nézd meg a részleteket!

Elektronikus aláírás cégeknek? Ezért kiváló választás a FlintSign

Csoportos aláírás

A FlintSign elektronikus aláírásával lehetőséged van a csoportos aláírásra is, így ha egy dokumentumot több embernek kell szignóznia, elég csupán megosztani velük, és pár kattintással ők is alá tudják írni. Az aláírás folyamata könnyedén nyomon követhető, és az is látszik, ki mikor írt alá.

Minősített elektronikus aláírás hosszú távra

Minősített elektronikus aláírásunk az eIDAS rendeletnek megfelelően az Európai Unió teljes területén érvényes, és biztonságos megoldást nyújt. Ha most megvásárolod, akkor kedvezményes áron juthatsz hozzá, és 3 évig korlátlanul használhatod az időbélyeggel együtt.

Rugalmas megoldás

A FlintSign e-aláírásával nem kell többé sem neked, sem a kollégáidnak napokat várni egy aláírásra. Legyen az egy szerződés vagy teljesítésigazolás, bárhol alá tudod írni, elég hozzá egy mobiltelefon is, hisz applikációval is működik. Ezentúl nem fog gondot okozni, ha túl elfoglalt vagy, mert az aláírás folyamata villámgyorssá válik - és még a kezed sem fog megfájdulni tőle.

Költséghatékony

A digitális aláírás támogatja a papírmentes folyamatokat, és elősegíti a fenntarthatóságot cégen belül. Nincs többé szükség papírozásra, nyomtatásra, és a postai költségeken sem kell faragni, ugyanis a FlintSign minősített elektronikus aláírásával nem lesz több postázni való.

Most bevezető áron érheted el szolgáltatásunkat, amely 3 évre biztosítja az e-aláírásod.
50.000 HUF + ÁFA
Regisztrálok