Regisztráció

Integráld az elektronikus aláírást a meglévő rendszereidhez is!

Az elektronikus aláírások integrálása a belső rendszerekbe és folyamatokba rendkívül hasznos lépés lehet a vállalkozások számára, amely jelentősen megkönnyítheti és felgyorsíthatja az üzleti folyamatokat. A minősített elektronikus aláírások tanúsítványának összekapcsolása a belső rendszerekkel lehetővé teszi az automatizált aláírási folyamatokat, növeli az adminisztratív hatékonyságot és javítja a dokumentumok nyomkövetését és kezelését.

Ajánlatkérés
Elektronikus aláírás integrálása
Az Európai Unió összes országában elfogadott digitális aláírás
Elektronikus aláírás egyszerűsíti a szerződéskötést

Az elektronikus aláírások gyorsítják és egyszerűsítik a szerződéskötést, minimalizálják az adminisztrációs terheket és javítják az ügyintézés hatékonyságát

Fontos kiemelni, hogy a minősített elektronikus aláírásoknak (amit a FlintSign nyújt) magas jogi biztonsági szintje van, ami azt jelenti, hogy minden aláírt dokumentum teljes mértékben érvényes és jogilag kötelező érvényű. Emellett hangsúlyoznánk, hogy a papíron kézzel aláírt és beszkennelt dokumentumok nem felelnek meg a jogi követelményeknek, ezért javasoljuk a minősített elektronikus aláírás használatát.

Amikor elektronikus aláírás szolgáltatót választasz, mindenképpen ellenőrizd, hogy milyen típusú elektronikus aláírást árul – a legtöbb szolgáltató nem az EU-s előírásoknak megfelelő tanúsítványt nyújt!

A felhasználási lehetőségek sokszínűsége

CRM rendszerek

Az elektronikus aláírások integrálása a CRM rendszerekbe lehetővé teszi az ügyféladatok és szerződések kezelését egy helyen, lehetővé téve a gyors és hatékony szerződéskötést az ügyfelekkel.

Dokumentumkezelő rendszerek

A dokumentumkezelő rendszerekbe való integráció lehetővé teszi a dokumentumok létrehozását, aláírását és tárolását egyetlen platformon belül, egyszerűsítve a munkafolyamatokat és növelve az átláthatóságot.

Pénzügyi rendszerek

Az elektronikus aláírások integrálása a pénzügyi rendszerekbe lehetővé teszi a számlák, szerződések és más pénzügyi dokumentumok gyors és biztonságos aláírását és kezelését.

HR rendszerek

Az HR rendszerekbe való integráció lehetővé teszi az alkalmazotti dokumentumok, mint például munkaszerződések és bérszámfejtési dokumentumok, elektronikus aláírását és nyilvántartását.

Integrálás szakmai segítséggel

A FlintSign profi szakemberei hatékonyan és sikeresen képesek megoldani a komplex integrációs feladatokat, elősegítve ügyfeleik üzleti céljainak elérését és a digitális átmenet sikeres lebonyolítását:
Több éves tapasztalat különböző rendszerintegrációkban

A FlintSign csapata rendelkezik több éves tapasztalattal különböző rendszerintegrációs projektekben, így garantáltan képesek a legbonyolultabb feladatok kezelésére és sikeres megoldásokra.

Saját fejlesztőkörnyezet az elektronikus aláíráshoz:

A FlintSign rendelkezik saját fejlesztőkörnyezettel az elektronikus aláírásokhoz, amely lehetővé teszi számukra a testre szabott és hatékony integrációs megoldások kialakítását az ügyfelek számára.

Rugalmas projektvezetés

A FlintSign rugalmas projektvezetési módszereket alkalmaz, amelyek lehetővé teszik az alkalmazkodást az ügyfelek igényeihez és a projekt változásaihoz, ezáltal biztosítva a projekt gördülékeny és sikeres lebonyolítását.

Átlátható ajánlat és projektterv

A FlintSign átlátható ajánlatot és projekttervet kínál az ügyfeleknek, amelyek részletesen meghatározzák az elvégzendő munkát, a költségeket és az időtartamot, így biztosítva a projektek átláthatóságát és a sikeres együttműködést.

Ajánlatkérés